طرز تهیه آلو آش یک آش متفاوت و خوشمزه که حتماً باید طبخ کنید

آش آلو

فصل پاییز که می‌شود و انواع آلو در بازارها فراوان یافت می‌شود نباید از پخت انواع غذاهایی که با آلو عجین هستند غافل شد. مجله آشپزی پخت خونه این بار قصد دارد برای شما دستور پخت یک آش متفاوت و ترش مزه را آموزش دهد. آلو آش، آشی که با آلو بخارا پخته می‌شود. ما با قرار دادن طرز تهیه آلو آش سفره غذای شما را متنوع‌تر کردیم. یادتان باشد این یک غذای رژیمی و گیاهی به‌حساب می‌آید.

بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت بزباش🥣😍😋

مواد لازم برای آلو آش برای ۴ نفر

  • آلو بخارا ۱۰ عدد ۱۰۰ گرم
  • بلغور جو: ۱/۲ پیمانه (۶۰ گرم)
  • بلغور گندم: ۲ پیمانه (۶۰ گرم)
  • ماش ۱ پیمانه (۱۴۰ گرم)
  • لوبیا سفید: ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
  • سبزی آش خرد شده: ۶ پیمانه (۶۰۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و ادویه کاری به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) یا روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم (۵۰ گرم)
بازم بخونین:  طرز تهیه غذای تابستانی بروشتا ایتالیایی
آلو آش در ظرفی سفالی و قدیمی
آلو آش از انواع آش حبوباتی میباشد

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه آش صیفی‌جات 🥣🥦🍅🥕

روش تهیه آلو آش

  1. حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم.
  2. لوبیا سفید را با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم.
  3. ماش، بلغور جو و گندم را به همراه سبزی، آش، آلوبخارا، نمک فلفل و زنجبیل می‌پزیم و به حبوبات اضافه می‌کنیم.
  4. پیاز را با روغن ادویه و زردچوبه کمی تفت می‌دهیم و به آش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *