طرز تهیه آش صیفی‌جات 🥣🥦🍅🥕

آش صیفی جات

آش یکی از متنوع‌ترین انواع غذاهای ایرانی است. بلکه حتی یکی از متنوع‌ترین غذاهای بشری در هر فرهنگ و کشوری. تقریباً هر منطقه‌ای از ایران آش مخصوص خود را دارد. اما جالب اینجاست که آش در دسته غذاهای گیاهی به‌شمار می‌رود. این برای افرادی که گیاه‌خوار بوده و رژیم گوشتی دارند بسیار عالی است که با غذاهای متنوع گیاهی آشنا شوند. امروز در مجله آشپزی پخت خونه سعی داریم طرز تهیه آش صیفی جات را برای علاقمندان به غذاهای گیاهی آموزش دهیم.

آش صیفی جات میکس شده

مواد لازم برای پخت آش صیفی جات برای ۴ نفر

  • بلغور جو ۱ پیمانه (۱۲۰ گرم)
  • ساقه کرفس ۲ پیمانه (۱۸۰ گرم)
  • هویج ۱ عدد متوسط (۱۰۰ گرم)
  • کدو خورشتی ۲ عدد متوسط (۲۴۰ گرم)
  • کلم قمری ۱ عدد کوچک (۱۲۰) گرم)
  • شلغم: ۲ عدد متوسط (۱۸۰ گرم)
  • سبزی آش خرد شده: ۵ پیمانه (۵۰۰ گرم)
  • پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط (۴۸۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  • (روغن حیوانی، گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم ۵۰ گرم
بازم بخونین:  طرز تهیه ماش و قمری؛ غذای رژیمی لذیذ

روش تهیه

کلم قمری و شلغم را رنده می‌کنیم. کدو، ساقه کرفس و هویج را به برش‌های ۲ سانتی خرد می‌کنیم. بعد ساقه کرفس را بخارپز یا با کمی آب، آب‌پز می‌کنیم. بلغور جو را به همراه آب و مقداری نمک فلفل، زردچوبه و زنجبیل می‌پزیم.

پیاز را با روغن و مقدار زردچوبه و ادویه کمی تفت می‌دهیم.

آش سیفی جات

سپس هویج را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. پس از آن کدو و کرفس را افزوده و کمی تفت می‌دهیم. در پایان سبزی آش، کلم قمری و شلغم را نیز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

بازم بخونین:  طرز تهیه یک سالاد گیاهی متفاوت؛ سالاد کرفس سالادی نباید از دست بدهید

سپس تمام مواد را به بلغور جو افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

کلمات مرتبط با طرز تهیه آش صیفی‌جات

صیفی کاری، انواع بذر صیفی جات، آش کلم قمری، شلغم برای گربه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *