طرز تهیه آش زرشک 😋🥣؛ یک غذای سنتی ایرانی

آش زرشک

آش زرشک از آن‌ها آش‌هاست که هم اسمش و هم طعمش جالب و هوس‌انگیز است. آش زرشک زمانی که زرشک تازه وارد بازار می‌شود یکی از بهترین گزینه‌هاست. زرشک از آن مواد غذایی است که در هر غذایی وارد شود رنگ قرمز جگری و خوش رنگ و طعم ترش‌مزه را وارد آن غذا می‌کند. همین مسئله آش را به یک غذای جالب برای رنگین کردن سفره تبدیل می‌‌کند.

مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد لیست کاملی از آش‌ها را برای عاشقان انواع آش منتشر کند. آش‌ها هم نوعی میان‌وعده و عصرانه به حساب‌ می‌آیند. هم پیش‌غذا و هم نوعی غذای کامل. پس یادتان باشد که حتماً در اولین دورهمی فامیلی و دوستانه، خود و دوستان و فامیل را به یک آش زرشک لذیذ مهمان کنید.

آش زرشک در یک ظرف مسی کنار جعفری و فلفل
زرشک طعم ترشی بی نظیری به آش میدهد

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز‌ تهیه‌ هلیم‌ بادنجان

مواد لازم برای تهیه آش زرشک برای ۴ نفر

  • زرشک ۳ قاشق غذاخوری
  • بلغور گندم ۱ پیمانه (۱۲۰ گرم)
  • برنج سبوس‌دار نیم کوب یا نیم پیمانه (۶۷ گرم)
  • عدس ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
  • لوبیا سفید ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
  • سبزی آش خرد‌‌شده ۵ پیمانه (۵۰۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط (۲۸۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین به میزان لازم
  • آبغوره به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم ۵۰ گرم
آش زرشک با بلغور
آش زرشک با بلغور

روش تهیه آش زرشک

  1. حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم.
  2. در قابلمه ای لوبیا سفید و برنج و عدس و بلغور گندم را با آب فراوان میپزیم و وقتی حبوبات نیم پز شدند ، سبزی آش را اضافه میکنیم و کمی نمک فلفل و زنجبیل در آب جوشیده پخته و به مواد اضافه می‌کنیم.
  3. پیاز را با روغن زردچوبه و ادویه کمی تفت می‌دهیم و به آش اضافه می‌کنیم.
  4. زرشک را کمی قبل از پخت کامل آش به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود می‌توان موقع صرف غذا از آبغوره استفاده کرد.
بازم بخونین:  طرز تهیه آش آلو بخارا: ملس و لذیذ

میزان کالری آش زرشک

جمع کل کالری آش زرشک حدود ۱۱۹۰ تا ۱۳۰۰ کالری می‌شود که اگر این غذا بین ۴ نفر تقسیم شود یعنی برای هر نفر تقریبا ۴۰۰ تا ۴۲۵ کالری خواهد داشت. توجه داشته باشید که این مقادیر تقریبی هستند و برای دقت بیشتر بهتر است از منابع معتبر تغذیه و بسته‌بندی مواد خوراکی خود استفاده کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش بلغور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *