آش بُرش؛ یک آش روسی برای روزهای سرد سال که باید امتحان کنید

یک ظرف آش بُرش روسی و خامه

آش  بُرش (Borscht) قطعاً معروف‌ترین آش سنتی روسی است که از مواد غذایی متنوعی تهیه می‌شود. مجله آشپزی پخت خونه در راستای آموزش دستورپخت‌های غیرایرانی و بین‌المللی قصد دارد این بار برای گرما بخشیدن به سفره‌های شما در فصل سرد سال یا دیگر ماه‌های سال آش بُرش را به شما آموزش‌ دهد. میزان مواد به‌کار رفته در این سوپ یا آش به‌قدری زیاد است که می‌توان گفت خواص و مواد غذایی بسیاری در آن وجود دارد. در کل از یک آش در منطقه‌ای سردسیر مثل روسیه چیزی جز این انتظار نمی‌رود.

یک ظرف آش بُرش و یک قاشق چوبی و تکه‌های نان

مواد لازم برای تهیه آش بُرش روسی

  • آب حدود ۱ لیتر
  • گوشت گوسفند یا گوشت گاو ۲۵۰ گرم
  • سیب‌زمینی ۲ عدد (خردشده)
  • ساقه کرفس ۱ عدد (خردشده)
  • پیاز ۱ عدد (ریز خردشده)
  • چغندر ۲ عدد (خرد شده)
  • گوجه‌فرنگی ۲ عدد (رنده شده یا خردشده)
  • کره یا روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ قاشق چای‌خوری
  • خیار شور ۲ عدد (برش خورده)
  • گلابی ۲ عدد (برش خورده)
  • خیار ترش ۲ عدد (برش خورده)
  • سبزیجات تازه (مثل شوید، تره فرنگی و پیازچه) به میزان دلخواه
  • خامه یا شیر برای تزیین
  • نمک و فلفل به میزان لازم
بازم بخونین:  طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج یک غذای رژیمی فرانسوی

دستور پخت آش بُرش روسی

  1. در یک قابلمه، گوشت را با کمی نمک و فلفل بپزید تا آب گوشت به جوش بیاید.
  2. پس از پخته شدن گوشت، آب آن را ریخته و گوشت را خرد کنید.
  3. در یک ماهیتابه، پیاز را با کره یا روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  4. حالا سیب‌زمینی، ساقه کرفس، چغندر و گوجه‌فرنگی را به پیاز افزوده و مقداری تفت دهید.
  5. گوشت خردشده و آب آن را به مواد تفت داده شده اضافه کنید و سپس همه را با هم مخلوط کنید.
  6. حالا آب، سرکه، شکر، نمک و فلفل را اضافه کرده و آرام بگذارید تا آش بپزد و سبزیجات نرم شوند.
  7. در آخر خیار شور و خیار ترش، گلابی و سبزیجات تازه را اضافه کنید و آش را به مدت چند دقیقه دیگر بپزید تا آماده شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه نخود آب و گردو

می‌توانید آش را با خامه یا شیر تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *