طرز تهیه غذای تابستانی آب دوغ خیار

آب دوغ خیار

در فصل تابستان وقتی از بیرون به منزل برمی‌گردید و آتش زیادی شما را فراگرفته است و انرژی پخت یک غذای کامل را ندارید و دوست دارید غذایی بخورید که هوای گرم را برای شما معتدل و خنک کند و حرارت بدن شما را پایین بیاورد آب دوغ خیار بسیار می‌چسبد.

آب دوغ خیار که گاهی غذاییت یک وعده کامل را دارد می‌تواند باعث خنکی شما شده و در ضمن نیازی به ایستادن پای اجاق گاز در هوای گرم تابستان ندارد. ما در مجله آشپزی پخت خونه این بار قصد داریم یک روش جدید برای

طرزتهیه آب دوغ خیار خوشمزه و تابستانی به شما آموزش دهیم. گرچه تمام انواع آب دوغ خیار یک شکل و یک پایه دارند ولی یاد گرفتن اشکال دیگر آن خالی از لطف نیست.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش شله قلمکار بدون نخود

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

آب دوغ خیار
آب دوغ خیار در ظرف سفالی طعم فوق العاده ای دارد

شما می‌توانید این غذا را به سرعت ۱۰ دقیقه آماده کنید. برای تهیه آب دوغ خیار ایرانی که به ماست و خیار معروف است به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم برای تهیه آب دوغ خیار:

  • ۳ فنجان ماست یونانی ساده
  • ۲ عدد خیار بزرگ
  • نصف فنجان گردو خورد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک (اختیاری)
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه به میزان دلخواه
بازم بخونین:  طرز تهیه پیراشکی گوشت؛ پیش‌غذای لذیذ😋

طرز تهیه آب دوغ خیار

۱. ابتدا خیار را پوست گرفته و رنده کنید. سپس با قرار دادن خیار رنده شده در حوله آشپزخانه تمیز و فشار دادن آن، رطوبت اضافی آن را بگیرید. بسته به سلیقه و ذائقه‌تان می‌توانید خیارها را ریز خرد کنید.

۲. در یک کاسه، ماست یونانی و خیار رنده‌شده یا خورد شده را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا یک‌دست شوند.

۴. نعناع خشک و شوید خشک را (در صورت تمایل) به کاسه اضافه کنید و با توجه به سلیقه خود با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه اسفناج و تخم مرغ یا همان نرگسی؛ یک غذای سریع 10 دقیقه‌ای
آب دوغ خیار واقعی
آب دوغ خیار با تزئین در ظرف سنتی

۵. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. در صورت نیاز چاشنی را بچشید و تنظیم کنید.

۶. روی کاسه را بپوشانید و قبل از سرو، ماست خیار ایرانی را حداقل ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. این باعث می‌شود که طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

میزان کالری آب دوغ خیار

میزان کالری آب دوغ خیار ایرانی بسته به برندهای خاص و انواع مواد مصرفی می‌تواند متفاوت باشد. با این حال، در این‌جا یک تخمین تقریبی بر اساس ترکیبات رایج وجود دارد:

  • ۲ فنجان ماست یونانی ساده: تقریباً ۲۸۰ تا ۳۲۰ کالری
  • ۱ عدد خیار بزرگ: تقریباً ۴۵ تا ۵۰ کالری
  • نعنا خشک (۱ قاشق غذاخوری): تقریباً ۵ کالری
  • شوید خشک (۱ قاشق غذاخوری): تقریباً ۵ کالری

به خاطر داشته باشید که این تخمین‌های کالری تقریبی هستند و می‌توانند بر اساس مقادیر متفاوت، تغییر کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *