طرز تهیه آبگوشت گیاهی با غوره

آبگوشت غوره

اگر علاقمند به غذاهای گیاهی هستید یا در رژیم مصرف گوشت هستید دستور پخت غذاهای گیاهی مجله آشپزی پخت خونه را به شما معرفی می‌کنیم. ما در این بخش از مجله آشپزی پخت خونه قصد داریم فرهنگ غذایی گیاهخواری را هر چه بیشتر غنی کنیم و به افراد در تنوع بخشیدن به این رژیم غذایی کمک بیشتری کنیم.

آبگوشت از آن غذاهایی است که اسم گوشت را با خود همراه دارد ولی جالب است بدانید که چندین مدل آبگوشت گیاهی وجود دارد که ما در این مطلب قصد داریم یک مدل آن را برای شما معرفی کنیم. سعی کنید آن را آماده کنید و در کنار خانواده با لذت سرو کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه خورش بامیه؛ یک شام لاکچری برای مهمان‌ها

در نظر داشته باشید این غذا از دسته غذاهای کوبیدنی مثل هلیم یا آبگوشت اصلی است که باید مواد آن را قبل از سرو کوبید.

آبگوشت غوره در یک ظرف سفالی
آبگوشت غوره که در آن کمی برنج و بلغور هم دارد

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  سالاد آندیو؛ یک سالاد گیاهی پر از خاصیت که نباید از دست بدهید

مواد لازم برای پخت آبگوشت گیاهی با غوره برای ۴ نفر

  • نخود ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
  • لوبیا سفید نصف پیمانه (۱۹۵ گرم)
  • برنج سبوسدار نیم کوب یا ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
  • بلغور گندم ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم)
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط (۲۹۰ گرم)
  • ۱ پیمانه غوره
  • گشنیز و جعفری خرد شده ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ (۱۴۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه فلفل، زنجبیل پودر، زیره، ادویه کاری به میزان لازم و علاقه
  • روغن حیوانی (گاوی)، روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم ۵۰ گرم
آبگوشت گیاهی غوره همراه با برش لیموترش و جعفری‌های ریزشده
به این آبگوشت می‌توانید رب گوجه فرنگی اضافه کنید

روش تهیه آبگوشت گیاهی با غوره

  1. حبوبات را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می‌پزیم.
  2. بلغور، برنج، سیب زمینی و سبزیجات را به همراه، نمک فلفل و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه کرده و با حرارت ملایم میپزیم.
  3. پیاز را با روغن و زردچوبه کمی تفت داده و به همراه غوره، ادویه و پودر زیره به بقیه مواد افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
  4. آب غذا را کاملاً جدا کرده و بقیه مواد را می‌کوبیم.
بازم بخونین:  خورشت دال هندی؛ یک خورشت تند که دوست داشتید

میزان کالری آبگوشت گیاهی با غوره

کل کالری این غذا ۱۷۰۲ کالری می‌باشد و با فرض اینکه این آبگوشت برای ۴ نفر سرو می‌شود بنابراین برای هر نفر در هر وعده ۴۲۵ کالری می‌باشد. البته این یک تخمین است و ممکن است در واقعیت اندکی کمتر یا بیشتر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *