طرز تهیه کیک هویج؛ کیک مناسب برای مهمانی عصرانه

116

یکی از کیک‌هایی که بین مردم بسیار محبوب است کیک هویج است. کیکی که برای شیرینی بیشتر از شکر از هویج استفاده می‌کند و بسیار لذیذ است. این کیک برای صبحانه، برای عصرانه‌، برای مهمان و در کل برای هر میان‌وعده‌ای مناسب است.

کودکان را می‌توان با این کیک آرام کرد و یک شیرینی مناسب برای بزرگسالان است. طرز تهیه کیک هویج می‌تواند سفره‌های غذای شما را به‌عنوان یک دسر خوشمزه زیباتر کند. مجله آشپزی پخت خونه سعی دارد تا با انتشار انواع دستور پخت کیک‌ها برای افرادی که قصد سفارش کیک را دارند کار را راحت کند تا هم هزینه کمتری بپردازند و هم لذت بیشتری نصیبشان بشود.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

کیک هویج با تزئین در ظرف چینی
تزئین کیک هویج با فوندانت هویج

مواد لازم برای تهیه کیک هویج

  • ۲ فنجان آرد همه منظوره
  • ۲ فنجان هویج رنده شده
  • شکر گرانول ۱ و نیم فنجان
  • ۱ فنجان روغن نباتی
  • ۴ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
  • نیم قاشق چای‌خوری جوش شیرین
  • نیم قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱ قاشق چای‌خوری دارچین آسیاب‌شده
بازم بخونین:  مربای خیار یک مربای عجیب و جالب

خامه و کرم روی کیک

  • ۲۲۷ گرم پنیر خامه‌ای
  • نیم فنجان کره
  • پودر قند ۴ پیمانه
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
کاپ کیک هویج
کیک هویج کافی شاپی تک نفره

دستور پخت کیک هویج

فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. دو قالب کیک گرد ۹ اینچی را چرب و آرد پاشی کنید. در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ جداگانه شکر و روغن را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید وخوب هم بزنید. عصاره وانیل را هم بزنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه رنگینک شیرینی خوش‌مزه جنوبی 🥰😋🥧

مواد کاسه اول و دوم را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. مراقب باشید که بیش از اندازه مخلوط نکنید. هویج‌های رنده شده را تا زمانی که به‌طور یکنواخت در خمیر پخش کنید.

اسلایس کیک هویج
اسلایس کیک هویج با تزئین گردو

پخت کیک

خمیر را به‌طور مساوی بین قالب‌های کیک تقسیم کنید. حدود ۳۰ تا ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کرده‌اید تمیز بیرون بیاید. کیک‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه در قالب ها خنک شوند و سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.

در حالی که کیک‌ها در حال خنک شدن هستند، خامه و کرم کیک را آماده کنید. در ظرفی پنیر خامه‌ای نرم شده و کره را با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. پودر قند و عصاره وانیل را کم‌کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خامه یکدست و خوب به‌دست آید.

کیک هویج عصرانه با هویج‌های زیبا روی آن
از خوردن کیک هویج در کنار مهمانی‌هایتان لذت ببرید

تزئین کیک هویج

پس از خنک شدن کامل کیک‌ها، یک لایه کیک را در ظرف سرو قرار دهید. یک لایه از مایه خامه ای را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید. لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و کناره‌های کیک را با باقی‌مانده  خامه بپوشانید.

بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد وینگرت (vinaigrette) ایتالیایی؛ یک غذای کامل گیاهی

در صورت تمایل می‌توانید روی کیک را با هویج رنده‌شده، گردوی خرد شده یا پودر دارچین تزئین کنید.

کیک هویج خانگی خوشمزه را برش بزنید و سرو کنید! باقیمانده آن را در یخچال نگهداری کنید.

به یاد داشته باشید، زمان پخت بسته به فر شما ممکن است متفاوت باشد، بنابراین حواستان به پخت کیک‌ها باشد. از کیک هویج خانگی خود لذت ببرید!

تزئین کیک هویج با فوندانت شبیه به هویج
تزئین کیک هویج با فوندانت هویج و خامه فراوان

میزان کالری کیک هویج

تعداد کالری یک اسلایس کیک هویج می‌تواند بر اساس مواردی مانند اندازه تکه، مواد استفاده شده و میزان خامه روی آن متغیر باشد. به طور متوسط، یک اسلایس مثلثی کیک هویج متوسط با خامه برای هر نفر می‌تواند حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری داشته باشد.

به خاطر داشته باشید که تعداد کالری بسته به اندازه و ضخامت برش و همچنین مواد دقیق استفاده شده در دستور کیک احتمالاً تغییر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *