طرز تهیه کیک اپرا فرانسوی

کیک اپرا

اگر از آن دست افرادی هستید که عاشق آشپزی و شیرینی‌پزی هستید و دوست دارید برای اهالی منزل خود دست به کیک‌پزی زده و دیگران را به کیک عصرانه و چای یا شیر یا شربت مهمان کنید حتماً گاه در فکر این بوده‌اید که شاید بد نباشد که به کیک‌هایی که می‌پزید یک تنوع دهید. مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد به شما برای به‌دست آوردن این تنوع کمک کند.

طرز تهیه کیک اپرا، یک کیک سنتی فرانسوی و یک دسر لایه‌ای مجلل است که در آن مواد کیک اسفنجی، باترکرم دم کرده قهوه و گاناش شکلاتی ترکیب شده است. این خلاقیت پیچیده معمولاً دارای لایه‌های نازکی از کیک اسفنجی بادام است که در شربت قهوه آغشته شده و با لایه‌هایی از باترکرم قهوه و گاناش شکلاتی صاف مخلوط می‌شود. سپس کیک با دقت سر هم و سرد می‌شود. در آخر کار با یک لعاب شکلاتی براق تمام می‌شود.

کیک اپرا 1
کیک اپرا مراحل درست کردن آن کمی طولانی است

از جمله لوازم قنادی که برای درست کردن کیک اپرا ضروری است عبارتند از:

  • سس: برای درست کردن شربت قهوه و کره اسپرسو فرانسوی، به یک قابلمه فلزی ضد زنگ کوچک نیاز دارید که به طور یکنواخت و با کنترل دقیق گرم شود.
  • کاردک OFFSET: کاردک‌های Offset به شما کمک می‌کنند هنگام تهیه خمیر اسفنجی، رویه صافی داشته باشید. همچنین برای صاف کردن باترکریم یا گاناش مورد استفاده است.
  • هم‌زن دستی: یک هم‌زن دستی برای کرم کره اسپرسو فرانسوی، اجازه می‌دهد تا قدرت و سرعت و همچنین کنترل بیشتری را هنگام هم زدن هوا داشته باشید.
  • برس شیرینی‌پزی: برس برای مالیدن یکنواخت شربت قهوه روی کیک اسفنجی ظریف ضروری است. برای انعطاف‌پذیری و استحکام، به جای استفاده از برس سیلیکونی، یک برس مویی را توصیه می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک اپرای فرانسوی:

  • سه‌چهارم فنجان (۷۲ گرم) آرد بادام
  • نصف فنجان (۶۰ گرم) شکر قنادی
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ (۱۰۰ گرم)
  • ۳ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ (۹۰ گرم)
  • یک‌چهارم قاشق چایخوری کرم تارتار
  • یک‌چهارم فنجان (۵۰ گرم) شکر
  • ۲ و نیم قاشق غذاخوری (۲۰ گرم) آرد کیک
  • ۱ قاشق غذاخوری (۱۴ گرم) کره بدون نمک، ذوب شده و کمی خنک شده
  • ۱ قاشق چایخوری (۴ گرم) عصاره وانیل
  • (۵۷ گرم) شکلات تلخ و شیرین کاکائو ۶۰ درصد، خرد شده
  • شربت قهوه (دستور العمل زیر)
  • اسپرسو باترکرم فرانسوی (دستور العمل زیر)
  • گاناش (دستور پخت) لعاب شکلاتی (دستور پخت زیر)

کیک اپرا 4
یک اسلایس از کیک اپرا

شربت قهوه

حدود ¾ فنجان درست می کند

مواد لازم :

  • ½ فنجان (۱۰۰ گرم) شکر گرانول
  • ½ فنجان (۱۲۰ گرم) آب
  • ۱ قاشق چایخوری (۱ گرم) اسپرسو فوری
  • ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) کنیاک

دستورالعمل ها

در یک قابلمه کوچک، شکر و ½ فنجان آب را روی حرارت متوسط گرم کنید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. اسپرسو را هم بزنید. از روی حرارت بردارید و کنیاک را اضافه کنید. قبل از استفاده بگذارید کاملا خنک شود.

اسپرسو باترکرم فرانسوی

حدود ۲ فنجان درست می کند

مواد لازم

  • ۳ عدد زرده تخم مرغ بزرگ (۵۶ گرم)، دمای اتاق
  • ¾ فنجان (۱۵۰ گرم) شکر گرانول
  • ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم) به اضافه ۱/۴ قاشق چای خوری (۹ گرم) آب، تقسیم شده، به علاوه بیشتر برای برس کشیدن با قلم مو
  • ¾ فنجان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری (۱۹۶ گرم) کره بدون نمک، نرم شده
  • ۲ ½ قاشق چایخوری (۲.۵ گرم) اسپرسو فوری
  • ¼ قاشق چایخوری نمک

دستورالعمل ها

در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت متوسط، زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن دستی با سرعت متوسط به بالا هم بزنید تا زرد کمرنگ و کمی غلیظ شود، ۳ تا ۴ دقیقه.

در یک قابلمه کوچک، شکر و ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم) آب را روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود. با استفاده از برس شیرینی پزی آغشته به آب، کناره های تابه را بشویید تا از کریستال شدن دانه های شکر جلوگیری کنید. حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. (به هم نزنید.) تا زمانی بپزید که دماسنج فوری ۲۴۰ درجه فارنهایت (۱۱۶ درجه سانتیگراد) ثبت کند.

کیک اپرا 6
کیک اپرا را برای کافی شاپ ها تزئین زیبا کنید

با همزن با سرعت کم، شربت شکر داغ را به آرامی در مخلوط زرده تخم مرغ با جریان آرام و یکنواخت بریزید، مراقب باشید به کناره های کاسه یا ضمیمه های همزن برخورد نکنید. کناره های کاسه را بتراشید. سرعت همزن را به مقدار زیاد افزایش دهید و آنقدر بزنید تا ته کاسه خنک شود و مخلوط بسیار غلیظ و زرد کم رنگ شود، ۴ تا ۵ دقیقه. کره را هر بار ۱ قاشق غذاخوری (۱۴ گرم) اضافه کنید، با سرعت متوسط هم بزنید تا بعد از هر اضافه کردن مخلوط شود. (مخلوط گاهی شکسته به نظر می رسد، اما به ضرب و شتم ادامه دهید و دوباره به هم می رسد.)

در یک کاسه کوچک، اسپرسو و ۱/۴ قاشق چایخوری (۹ گرم) آب باقیمانده را با هم مخلوط کنید. مخلوط اسپرسو و نمک را به باترکریم اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا یکدست شود و کناره های کاسه را بکشید. بلافاصله استفاده کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه پای سیب دو خمیره🍎🍏😋🥧

یادداشت :

اگر احساس می کنید که کره شما خیلی نرم است، اگر کره خیلی گرم باشد یا مخلوط تخم مرغ شما به اندازه کافی خنک نشده باشد، ممکن است این اتفاق بیفتد، به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید یا کاسه را روی یخ قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا کره به خوبی غلیظ شود.

کیک اپرا 7
کیک اپرا از سری کیک های لاکچری محسوب میشود

گاناش

حدود ⅔ فنجان می سازد

مواد لازم

  • ۴ اونس (۱۱۳ گرم) شکلات تلخ و شیرین ۶۰ درصد کاکائو، ریز خرد شده
  • ½ فنجان (۱۲۰ گرم) خامه گرم و سنگین

دستورالعمل ها

در بالای یک دیگ حالت بن ماری، شکلات را قرار دهید. بدون هم زدن روی آب در حال جوش حرارت دهید تا تقریباً ذوب شود. به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. از روی حرارت بردارید. خامه گرم را اضافه کنید و از مرکز کاسه شروع کنید، به آرامی با یک کفگیر لاستیکی هم بزنید تا خوب ترکیب شود. (گاناش غلیظ می شود خنک می شود.) اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که یک قوام قابل پخش شود، بماند. (می توانید برای غلیظ شدن سریعتر آن را در یخچال قرار دهید؛ با این حال مراقب آن باشید تا خیلی غلیظ نشود و کار با آن سخت نشود.)

لعاب شکلات

حدود ⅔ فنجان می سازد

مواد لازم :

  • (۱۴۲ گرم) شکلات تلخ و شیرین کاکائو ۶۰ درصد، ریز خرد شده
  • ۴ قاشق چایخوری (۲۰ گرم) روغن خنثی

دستورالعمل ها

در بالای یک دیگ دوبل، شکلات را قرار دهید. بدون هم زدن روی آب در حال جوش حرارت دهید تا تقریباً ذوب شود. به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. از روی حرارت بردارید. روغن را هم بزنید. قبل از استفاده اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شود.

کیک اسفنجی ژوکاند

پایه و اساس این کیک اسفنج ژوکوند بادام است که یک عنصر شیرینی کلاسیک فرانسوی است. آجیلی و غنی است، اما همچنان به سبکی که یک کیک اسفنجی ژوکوند باید باشد، پایه ای عالی برای کیک اپرا ما ایجاد می کند.

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه فر لبه دار ۱۷¼ در ۱۲¼ اینچ را با کاغذ روغنی بپوشانید، اجازه دهید مقدار اضافی آن روی دو طرف تابه پخش شود.

در یک کاسه ضد حرارت متوسط، آرد بادام و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی الک کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار دهید؛ بپزید، مرتب هم بزنید، تا زمانی که دماسنج آنی ۹۵ درجه فارنهایت (۳۵ درجه سانتیگراد) تا ۱۰۵ درجه فارنهایت (۴۱ درجه سانتیگراد) را ثبت کند. از روی حرارت بردارید و با دست هم بزنید تا سبک و یکدست شود. (به طور متناوب، با همزن دستی با سرعت متوسط به بالا بزنید تا سبک شود.) مخلوط باید به صورت نواری از لیسک خارج شود. برای این مرحله از دستور غذا، شکر شیرینی پزی سریعتر و راحت تر از شکر دانه ریز حل می شود. می توانید از قاشق یا همزن برای فشار دادن آرد بادام و شکر از صافی استفاده کنید.

کیک اپرا 9
کیک اپرا با تزئین وبژه کافه و رستوران

 در کاسه یک همزن استند مجهز به ضمیمه همزن، سفیده تخم مرغ و خامه تارتار را با سرعت متوسط بزنید تا کف کند. با همزن با سرعت متوسط، شکر را به آرامی و یکنواخت اضافه کنید. سرعت همزن را به متوسط به زیاد برسانید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود. شکر دانه‌ریز به تثبیت سفیده تخم‌مرغ کمک می‌کند، اما مطمئن شوید که شکر را به آرامی در یک جریان ثابت اضافه می‌کنید، تا مطمئن شوید که هوا را که در سفیده‌های تخم‌مرغ زده‌اید، تخلیه نمی‌کنید. همچنین به حل شدن شکر کمک می کند تا در پایان مرنگ بافتی نداشته باشید.

مخلوط آرد بادام را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا تقریبا یکدست شود. (مخلوط باید رگه‌دار به نظر برسد.) آرد کیک را روی مخلوط تخم‌مرغ الک کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. حدود ۱ فنجان (۷۵ گرم) خمیر را به یک کاسه کوچک منتقل کنید و کره ذوب شده و وانیل را داخل آن بریزید. مخلوط را به کاسه بزرگ برگردانید و تا زمانی که یکدست شود، هم بزنید. تا کردن تخم‌مرغ‌ها در این مرحله، کلید یک اسفنج زیبا و هوادار است. وسوسه نشوید که هر ذره سفید و زرده را با هم تا کنید! مهمتر از همه، مطمئن شوید که روی خمیر بیش از حد کار نمی کنید. اگر هوای تخم مرغ ها را بیرون بیاورید، اسفنج به درستی بلند نمی شود.

قالب بزرگ را روی تابه آماده شده بریزید و به آرامی در یک لایه یکنواخت با کمترین حرکت ممکن پخش کنید. ریختن خمیر در قالب به شما در پخش کردن خمیر کمک می کند، اما همچنین باید مطمئن شوید که خمیر را در ظرف آماده شده خالی نمی کنید.

۸ تا ۹ دقیقه بپزید تا طلایی و سفت شوند. بگذارید ۱۰ دقیقه در تابه خنک شود. یک چاقو را روی هر لبه ای که ممکن است به ماهیتابه چسبیده باشد بکشید. با استفاده از پوسته اضافی به عنوان دسته، آن را از تابه بردارید و بگذارید کاملاً روی پوسته روی توری سیمی خنک شود. استفاده از پوست اضافی به عنوان “قلاب” به شما کمک می کند تا این اسفنج ظریف را با لطف و سهولت انتقال دهید!

بازم بخونین:  طرز تهیه بستنی جلاتو ایتالیایی Gelato؛ در خانه جلاتو ایتالیایی بسازید 😋🥰🍨

کیک را به یک تخته برش ببرید و لبه های آن را برش دهید. به ۳ مستطیل (۲۵ در ۱۲ سانتی) برش دهید. کاغذ روغنی را جدا کنید و پوسته را دور بریزید. (تا زمانی که دستور پخت شربت، باترکرم و گاناش آماده نشده و آماده استفاده است، شروع به مونتاژ کیک نکنید).

یک اکسیر دوست داشتنی

اسپرسو و کنیاک مکمل طعم شکلات هستند زیرا این شربت روی لایه های کیک اسفنجی مالیده می شود.

۱. در یک قابلمه کوچک، شکر و نیم فنجان (۱۲۰ گرم) آب را روی حرارت متوسط گرم کنید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. پودر اسپرسو را هم بزنید. از روی حرارت بردارید و کنیاک را اضافه کنید. قبل از استفاده بگذارید کاملا خنک شود. استفاده از بطری فشرده برای شربت قهوه به شما کمک می کند کیک را به طور یکنواخت با قهوه و کنیاک اشباع کنید، طعم هایی که کاملا مکمل شکلات و بادام در این کیک عالی هستند.

کیک اپرا لاکچری 1
تکه ای از کیک اپرا لاکچری برای سرو کردن مهمان ویژه

دم کردن باترکریم

باترکرم فرانسوی اسپرسوی ما، با شکوه و لذیذ، به زیبایی بین شیرینی شکر دانه ریز، عمق و تلخی ذاتی اسپرسو، و کره بدون نمک متعادل شده است.

 1. در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت متوسط، زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن دستی مجهز با سرعت متوسط به بالا بزنید تا زرد کمرنگ و کمی غلیظ شود، ۳ تا ۴ در این مرحله صبور باشید. می‌خواهید مطمئن شوید که زرده‌های تخم‌مرغ برای هوادهی مناسب زمان دارند.

۲. در یک قابلمه کوچک، شکر و ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم) آب را روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود. با استفاده از برس شیرینی پزی آغشته به آب، کناره های تابه را بشویید تا از کریستال شدن دانه های شکر جلوگیری کنید. حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. (به هم نزنید.) تا زمانی بپزید که دماسنج فوری ۲۴۰ درجه فارنهایت (۱۱۶ درجه سانتیگراد) ثبت کند. اگر دانه های شکری که در کناره های قابلمه جمع می شوند، ساییده نشوند، شکر می تواند سفت شده و متبلور شود.

کیک اپرا لاکچری 5
کیک اپرا بسیار زیبا با تزئین لاکچری برای مهمانی های ویژه

۳. با همزن با سرعت کم، شربت شکر داغ را به آرامی در مخلوط زرده تخم مرغ با جریان آرام و پیوسته بریزید، مراقب باشید به کناره های کاسه یا مواد همزن برخورد نکنید. کناره های کاسه را بتراشید. سرعت همزن را به مقدار زیاد افزایش دهید و آنقدر بزنید تا ته کاسه خنک شود و مخلوط بسیار غلیظ و زرد کم رنگ شود، ۴ تا ۵ دقیقه.

کره را هر بار ۱ قاشق غذاخوری (۱۴ گرم) اضافه کنید، با سرعت متوسط هم بزنید تا بعد از هر اضافه کردن مخلوط شود. (مخلوط در بعضی مواقع شکسته به نظر می رسد، اما به هم زدن ادامه دهید و دوباره با هم ترکیب می شود.) همانطور که کره را به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه می کنید، کره باید مقاومت کمی در برابر فشار انگشتان شما ایجاد کند.

اگر کره شما خیلی سرد است، می تواند باعث شکسته شدن کره شما شود. اگر احساس می کنید که کره شما خیلی نرم است، اگر کره خیلی گرم باشد یا مخلوط تخم مرغ شما به اندازه کافی خنک نشده باشد، ممکن است این اتفاق بیفتد، به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید یا کاسه را روی یخ قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا کره به خوبی غلیظ شود.

۴. در یک کاسه کوچک، اسپرسو را با هم مخلوط کنید و یک‌چهارم قاشق چای خوری باقیمانده (۹ گرم) مخلوط اسپرسو و نمک را به خامه کره اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند و کناره های کاسه را بتراشید. بلافاصله استفاده کنید.

رفتن برای گاناش

ساده و در عین حال منحط، گاناش لایه مرکزی است و شیرینی آن به زیبایی با نت های تلخ قهوه جفت می شود.

۱. در بالای یک دیگ برای بن ماری، شکلات را قرار دهید. بدون هم زدن روی آب در حال جوش حرارت دهید تا تقریباً ذوب شود. به آرامی هم بزنید تا از روی حرارت بردارید. خامه گرم را اضافه کنید و از مرکز کاسه شروع کنید، به آرامی با یک کفگیر لاستیکی هم بزنید تا خوب ترکیب شود. (گاناش با سرد شدن غلیظ می شود.) اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که یک قوام پخش شود، بماند. (می توانید برای غلیظ شدن سریعتر آن را در یخچال قرار دهید؛ با این حال مراقب آن باشید تا خیلی غلیظ نشود و کار با آن سخت نشود.)

لعاب دادن

این لعاب ساده و فوق العاده صاف، ساخته شده از شکلات تلخ و روغن خنثی به کیک ظاهری صیقلی و ظریف می بخشد.

۱. در بالای یک دیگ دوبل، شکلات را قرار دهید. بدون هم زدن روی آب در حال جوش حرارت دهید تا تقریباً ذوب شود. به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. از روی حرارت بردارید. روغن را هم بزنید. قبل از استفاده اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شود. افزودن روغن به شکلات ذوب شده، شکلات را دوباره امولسیون می کند و به نازک شدن آن کمک می کند و سطحی صاف و براق ایجاد می کند که کار با آن آسان است.

بازم بخونین:  طرز تهیه تارت تاتین (Tatin tart) با طعم سیب؛ عالی برای میز شام مهمان‌ها

ترکیب مرحله پایانی

حالا که تمام عناصر این کیک آماده است، نوبت به مرحله پایانی می رسد.

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه فر لبه دار ۳۴ در ۳۰ سانتی‌متر را با کاغذ روغنی بپوشانید، اجازه دهید مقدار اضافی آن روی دو طرف تابه پخش شود.

در یک کاسه ضد حرارت متوسط، آرد بادام و شکر قنادی را با هم الک کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید تا یکدست شود. کاسه را روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار دهید؛ بپزید، مرتب هم بزنید، تا زمانی که دماسنج آنی ۹۵ درجه فارنهایت (۳۵ درجه سانتیگراد) تا ۱۰۵ درجه فارنهایت (۴۱ درجه سانتیگراد) را ثبت کند. آن را از روی حرارت بردارید و با دست هم بزنید تا سبک شود و به رنگ روبانی درآید. (در روش دیگر، با همزن دستی با سرعت متوسط به بالا بزنید تا سبک و یکدست شود.)

در کاسه میکسر پایه دار که به آن همزن وصل شده است، سفیده تخم مرغ و خامه تارتار را با سرعت متوسط هم بزنید تا کف کند. با همزن با سرعت متوسط، شکر را در جریان آرام و یکنواخت اضافه کنید. سرعت همزن را به متوسط به زیاد برسانید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود.

مخلوط آرد بادام را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا تقریبا یکدست شود. (مخلوط باید رگه‌دار به نظر برسد.) آرد کیک را روی مخلوط تخم‌مرغ الک کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. حدود ۱ فنجان (۷۵ گرم) خمیر را به یک کاسه کوچک منتقل کنید و کره ذوب شده و وانیل را داخل آن بریزید. مخلوط را به کاسه بزرگ برگردانید و تا زمانی که یکدست شود، هم بزنید. قالب های بزرگ را روی تابه آماده شده بریزید و به آرامی در یک لایه یکنواخت با کمترین حرکت ممکن پخش کنید.

۸ تا ۹ دقیقه تا زمانی که طلایی و سفت شوند بپزید. بگذارید ۱۰ دقیقه در تابه خنک شود. با استفاده از پوسته اضافی به عنوان دسته، آن را از تابه بردارید و بگذارید کاملاً روی پوسته روی توری سیمی خنک شود.

کیک را به یک تخته برش ببرید و لبه های آن را برش دهید تا یک مستطیل ۴۰ در ۲۵ سانتی ایجاد کنید. لبه ها را دور بریزید. به ۳ مستطیل (۲۵ در ۱۲ سانتی) برش دهید. کاغذ روغنی را جدا کنید و پوسته را دور بریزید. (تا زمانی که دستور پخت شربت، باترکریم و گاناش آماده نشده و آماده استفاده است، خیساندن لایه های کیک یا مونتاژ کیک را شروع نکنید.)

کیک اپرا خوب
مراحل درست کردن کیک اپرا بسیار سخت است

در یک کاسه کوچک قابل استفاده در مایکروویو، شکلات را به مدت ۳۰ ثانیه با حرارت زیاد گرم کنید. شکلات را هم بزنید در فواصل ۱۵ ثانیه ای روی حرارت زیاد قرار دهید و بین هر کدام هم بزنید تا شکلات ذوب شود.

۱ لایه کیک را روی یک تخته برش متوسط قرار دهید. شکلات ذوب شده را در یک لایه یکنواخت روی مستطیل پخش کنید، مراقب باشید که کیک را روی تخته برش فشار ندهید. ۵ تا ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود.

لایه کیک را بچرخانید تا شکلات در پایین باشد. شربت قهوه را در یک بطری فشرده بریزید و لایه کیک را با شربت خیس کنید. (اگر بطری فشرده ندارید، از یک برس شیرینی پزی برای خیس کردن لایه کیک استفاده کنید.) نیمی از باترکرم فرانسوی اسپرسو (حدود ۱ فنجان یا ۲۰۰ گرم) را در یک کیسه شیرینی مجهز به نوک لوله ای روبانی بسیار بزرگ قرار دهید (این کار برای این است که یک لایه کره یکنواخت را راحت تر به دست آورید. اگر نوک روبان ندارید، می توانید باترکریم را در یک لایه یکنواخت بمالید.)

در حالی که قسمت صاف نوک لوله رو به بالا است، یک لایه یکنواخت از کرم کره را روی لایه کیک خیس شده لوله کنید. با استفاده از یک کاردک کوچک افست، هر خطی را صاف کنید. باقی مانده خامه اسپرسو فرانسوی را در کیسه شیرینی قرار دهید و کنار بگذارید. لایه دوم کیک را روی لایه باترکریم قرار دهید و مطمئن شوید که کف آن یکدست باشد و با شربت قهوه خیس بخورید. گاناش را روی آن انداخته و در یک لایه صاف پخش کنید. لایه باقیمانده کیک را روی آن قرار دهید و با شربت قهوه خیس کنید. باقیمانده کره خامه را در بالا لوله کنید و صاف کنید. یک تکه کاغذ روغنی روی باترکریم قرار دهید. حدود ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود یا حدود ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

کاغذ پوست را دور بریزید. ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) لعاب شکلات را در یک کیسه روغنی بریزید. باقی مانده لعاب شکلاتی را به سرعت روی کره سرد بریزید، با ضربه زدن و بلند کردن تخته برش به ته نشین شدن و صاف شدن آن کمک کنید. (اگر مقداری از کناره ها چکه کند اشکالی ندارد.) بگذارید ۵ تا ۷ دقیقه بماند تا جا بیفتد. یک دهانه بسیار کوچک در نوک کیسه لوله‌ای پوستی برش دهید و «Opera» را روی کیک (و در صورت تمایل طرح‌ها) لوله کنید. بگذارید ۵ تا ۷ دقیقه بماند تا سفت شود.

با استفاده از یک چاقوی خشک داغ، لبه ها را برش دهید، چاقوی تمیز کردن بین برش ها. ۶ برش بزنید. بلافاصله سرو کنید. (اگر بلافاصله سرو نمی کنید، روی آن را بپوشانید و تا ۵ روز در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود و سپس برش دهید و برش دهید. بگذارید در دمای اتاق بماند تا کره نرم شود.)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *