طرز تهیه کیک فرشته شکلاتی و پرتقالی

کیک شکلاتی پرتقالی

این کیک اسفنجی سبک همانند هوا با روکش پفکی بدون چربی ولی مقوی می باشد، برای گرفتن نتیجه ای ایده‌آل بهتر آن است که روکش کیک را با فر معمولی درست کنید.

مواد مورد نیاز برای ۱۰ نفر

  • ۲۵ گرم یا یک‌چهارم پیمانه آرد ساده
  • ۵ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۱۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری پودر کاکائو کم چربی
  • نصف قاشق چایخوری کرم تارتار
  • ۱۵ گرم  یا نصف قاشق سوپخوری آرد ذرت
  • کمی نمک
  • ۱۱۵ گرم یا نصف پیمانه شکر نرم
  • خلال پوست ۱ عدد پرتقال برای تزئین (تلخی آن را بگیرید)
کیک پرتقالی شکلاتی
کیک شکلاتی با طعم پرتقال

مواد لازم برای روکش کیک

  • ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه شکر نرم
  • ۵ قاشق سوپخوری آب
  • ۱ عدد سفیده تخم مرغ

روش تهیه

آرد پودر کاکائو آرد ذرت و نمک را با هم سه بار الک کنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را داخل یک ظرف بزرگ کمی بزنید تا به شکل کف در آید سپس کرم تارتار را اضافه کنید و بزنید تا فرم بگیرد.

بازم بخونین:  طرز تهیه کیک موز🍌🎂🍰

 به مخلوط سفیده تخم‌مرغ و کرم تارتار هر بار یک قاشق شکر اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن هم بزنید. یک‌سوم مخلوط آرد و پودر کاکائو را به وسیله یک الک به آرامی داخل مخلوط سفیده تخم‌مرغ بریزید و هم بزنید و بار دیگر به الک کردن و اضافه نمودن آرد و پودر کاکائو ادامه دهید.

 مواد مخلوط کیک را با قاشق داخل یک قالب حلقه‌ای ۲۰ سانتیمتری مخصوص مایکروفر بریزید و روی آن را صاف و یک‌دست کنید. سپس در مایکروفر با قدرت متوسط به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید در حین زمان پخت دو بار قالب را بچرخانید.

تزئین کیک شکلاتی پرتقال
از سایت ما برای تزئین کیک ها ایده بگیرید

اکنون ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید بماند و بعد طوری که سمت بالا به طرف پایین قرار بگیرد روی توری فر برگردانید و بگذارید خنک شود سپس آن را از قالب خارج کنید.

روکش کیک را به شیوه متداول آماده نمایید آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود سپس آن را بجوشانید تا محول شکر به درجه حرارت ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد (۲۴۰ درجه فارنهایت) برسد یا تا زمانی که اگر یک قطره از محلول را داخل یک فنجان آب سرد بریزید به صورت گرد فرم بگیرد.

بازم بخونین:  طرز تهیه توپک‌های شیرینی دارچینی با مایکروفر

در این زمان می‌توانید محلول آب و شکر را از روی حرارت بردارید. سفیده تخم‌مرغ را بزنید تا فرم بگیرد محلول شربت را کم کم اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا مخلوطی غلیظ و پفکی به دست آید.

۶ روکش را روی کیک سرد شده به گونه‌ای که اطراف کیک را هم بپوشاند بریزید، سپس روی کیک را با رنده پوست پرتقال تزئین و سرو نمایید.

زمان مورد نیاز ۲۵ تا ۱۵ دقیقه

کلمات مرتبط با طرز تهیه کیک فرشته شکلاتی و پرتقالی

کیک شکلاتی پرتقالی، تزیین کیک پرتقالی، پادکست کیک شکلاتی، عکس کیک فرشته، کیک پرتقالی شکلاتی، کیک اسفنجی شکلاتی برای ۱۰ نفر، تزئین کیک پرتقالی، طرز تهیه کیک تولد شکلاتی لاکچری، خونه کیکی، کیک فرشته، تزیین کیک شکلاتی با پرتقال، کیک گلدانی شکلاتی، تزئین کیک شکلاتی، طرز تهیه گلدان شکلاتی، کیک فرشته ای، کیک گلدان شکلاتی، کیک فرشته مشهد، تزیین کیک پرتقالی با شکلات، کیک بزرگ شکلاتی، کیک خانگی شکلاتی، کیک مدل فرشته، کیک پرتقالی کاکائویی، طرز تهیه نقل ذرت شکلاتی، طرز کشیدن شکلات، کیک گرد شکلاتی، تزیین کیک با پرتقال و سیب، خونه کاکائویی، کیک اتریشی شکلاتی، خونه شکلاتی، طرز تهیه شکلات پرتقالی، طرز تهیه کیک شکلاتی برای ۶ نفر، کیک برای ۱۰ نفر، کیک شکلاتی برای ۱۰ نفر، طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر برای ۱۰ نفر، تزیین کیک اتریشی، تزیین کیک با توپک های شکلاتی، تزیین کیک چای، کرم تارتار در کیک، آشپزی شکلاتی، کیک فرشته‌ای، کیک گردویی برای ۱۰ نفر، عکس کیک خانگی شکلاتی، کیک کاکائویی پرتقالی، شیرینی خانگی فرشته مشهد، طرز تهیه کیک شکلاتی برای ۱۰ نفر، کیک کاکائویی برای ۱۰ نفر، مواد لازم کیک مرغ برای ۱۰ نفر، ذرت شکلاتی مشهد، مدل کیک فرشته ای، نوشتن روی کیک با پودر کاکائو، کانال سفارش کیک در مشهد، مواد لازم کیک برای ۱۰نفر، طرز تهیه کیک فرشته، تزیین کیک پرتقالی با کاکائو

بازم بخونین:  طرز تهیه کیک گردویی🎂😍😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *