طرز تهیه پای سیب دو خمیره🍎🍏😋🥧

پای سیب دو خمیره

پای سیب از معروف‌ترین انواع پای و کیک است. این کیک یا به‌عبارتی شیرینی از میوه خوش‌مزه سیب تشکیل شده است. سعی کنید در خانه حتماً اقدام به تهیه آن کنید چراکه نوع خانگی خوش‌مزه‌تر و به‌صرفه‌تر از نوع بازاری است.

به هر حال یک اسلایس پای سیب به همراه آب میوه یا قهوه در عصرهای زمستان و تابستان لطف خودش را دارد.

مواد لازم برای تهیه پای سیب دو خمیره

  • خمیر پای دو خمیره (طبق دستور زیر)
  • سیب آبدار کمی ترش مزه و پوست گرفته
  • یک دوم فنجان شکر
  • ۲ قاشق سوپ خوری آرد
  • یک پر نمک
  • یک‌دوم قاشق چای‌خوری دارچین
  • یک‌هشتم قاشق چای‌خوری گرد جوزبویا
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری کره
بازم بخونین:  طرز تهیه توپک‌های شیرینی دارچینی با مایکروفر

طرز تهیه خمیر پای دو خمیره🍎🍏😋🥧

  • ۲۴۰ گرم آرد الک شده
  • سه‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱۲۰ گرم کره
  • شش تا هشت قاشق سوپ‌خوری آب

از این مواد، خمیری برای پای خود آماده کنید.

پای سیب
خمیر روی پای سیب را مثل تار و پود کنار هم و روی مواد پرکننده بچینید

طرز تهیه پای سیب دو خمیره

نیمی از خمیر آماده را روی میز آرد پاشیده باز کنید (کمی آرد روی خمیر بپاشید قالب پای را روی خمیر برگردانید و با کمی فشار به روی قالب خمیر را ببرید.

خمیر را در قالب بیندازید به طوری که ۳ سانت از لبه قالب اضافه باشد دور و کف قالب را با چنگال سوراخ بزنید.

طرز تهیه مواد پرکننده

شکر و آرد و نمک و ادویه را با یکدیگر مخلوط کرده و به روی سیب های ورقه شده بریزید و هم بزنید. مایه سیب را با دقت داخل خمیر آماده پای بریزید. کره را به تکه های کوچک بریده روی میوه پای بریزید.

بازم بخونین:  طرز تهیه شیرینی نارگیلی هرمی🍰😋

بقیه خمیر را روی میز پهن کرده به اندازه دهانه قالب از خمیر جدا کنید. خمیر را روی قالب بیندازید. اضافه خمیر را بگیرید و دو لبه خمیر را به هم بچسبانید (نم بزنید) دور قالب را با چنگال فرم دهید یا دالبر کنید. روی خمیر را چند شکاف بزنید.

شیرینی پای سیب
پای سیب یک دسر و میان‌وعده خوش‌مزه و مغذی است.

کمی شیر را با برس روی خمیر بمالید. روی خمیر را با اضافه های خمیر قالب زده فرم دهید (به صورت گلبرگ پاگل یا اشکال هندسی) آنها را نم بزنید و به روی خمیر بچسبانید و روی گلها را نیز با یا کمی شیر و یا زرده تخم مرغ زده شده با برس رویه بمالید تا پس از پخت نان خوشرنگ شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه رولت توت فرنگی با فندق

درجه حرارت فر را در ۴۰۰ فارنهایت تنظیم کنید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان برای پخت صرف کنید.

قالب پای را در فر قرار دهید تا به مدت لازم بپزد. پس از پخت قالب را از فر درآورده خنک که شد سرو کنید. توضیح تزئینی موقع سرو میتوانید کمی پودر قند روی پای بپاشید.🍎🍏😋🥧

کلمات مرتبط با طرز تهیه پای سیب دو خمیره

طرز تهیه پای سیب، خمیر پای سیب، پای سیب بازاری، تهیه پای سیب، شیرینی سیب مشهد، پای میوه، طرز کشیدن سیب، تصاویر شیرینی پای سیب مشهد، طرز تهیه پای سیب بازاری، طرزتهیه پای سیب، شیرینی پای، قنادی پای سیب مشهد، خمیر پای ،ادویه پای سیب، طرز تهیه پای کیک، ترز تهیه پای سیب، طرز تهیه خمیر پای سیب، روش پخت پای سیب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *