طرز تهیه شیرینی پای بوستونی🎂😋

شیرینی پای بوستونی

پخت شیرینی و کیک این روزها در منزل کاری عقلانی‌تر و به‌صرفه‌تر است. فقط کافی است که شما روش‌ پخت انواع کیک و شیرینی را بدانید. پای بوستونی می‌تواند ارزشش را داشته باشد که یک‌بار آن را امتحان کنید. پس به خودتان یک پای خوش‌مزه هدیه دهید.

پای بوستونی اصلی
پای بوستونی از سری دسرهای خوشمزه است

مواد مورد نیاز برای آماده کردن یک پای ۲۰ سانتی‌متری

  • ۲۲۵ گرم یا ۱ پیمانه کره
  • ۱۵۰ گرم یک و یک‌چهارم پیمانه آرد ساده
  • ۵۰ گرم یا ۴ قاشق سوپ‌خوری شکر نرم
  • ۲۰۰ گرم شیر شیرین شده بدون خامه
  • ۱۱۵ گرم یا دوسوم پیمانه شکر قهوه‌ای نرم
  • ۲ عدد موز کوچک حلقه‌حلقه شده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری شربت طلایی
  • کمی آبلیمو
  • خامه فرم گرفته برای تزئین
  • ۱ قاشق چای‌خوری شکلات ساده رنده شده
بازم بخونین:  طرز تهیه نان زنجبیلی با ماکروفر
پای بوستونی مینیاتوری
میتوانید پای بوستونی را در اندازه مینیاتوری درست کنید

دستور پخت پای بوستونی

۱۱۵ گرم پیمانه کره را داخل آرد مالش دهید یا داخل بلندر بزنید تا به صورت خرده‌های نان شود، سپس شکر نرم را اضافه کنید.

مخلوط را با دست به هم بفشارید تا به صورت خمیر درآید. سپس خمیر را کف ظرف ۲۰ سانتی‌متری مخصوص مایکروفر پهن کنید و فشار دهید اضافه خمیر را ببرید و حدود ۵ میلی‌متر برای روی هم قرار دادن در بالای ظرف و جمع شدن نگاه دارید. سپس روی کف و اطراف خمیر را با چنگال سوراخ کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد میگو خانگی با طعم محبت و خاطرات زیبای کودکی😋😋🍤

یک تکه دولا کاغذ خشک‌کن آشپزخانه را روی خمیر پهن کنید. اطراف لبه‌ها را به صورت چین آزاد بگذارید. خمیر را داخل مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۳ و نیم دقیقه بپزید. هر یک دقیقه ظرف را یک چهارم بچرخانید. سپس کاغذ خشک‌کن آشپزخانه را برداشته و دوباره خمیر را داخل مایکروفر بگذارید تا با قدرت بالا به مدت ۱ و نیم دقیقه دیگر بپزد. بعد بگذارید خنک شود.

پای بوستونی 2
پای بوستونی با روکش شکلات

۱۱۰ گرم یا نیم پیمانه کره باقی‌مانده را داخل یک ظرف مخصوص مایکروفر همراه با شیر شیرین شده و شکر قهوه‌ای و شربت طلایی بریزید و در مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۳ دقیقه بپزید.

بازم بخونین:  طرز تهیه بستنی جلاتو ایتالیایی Gelato؛ در خانه جلاتو ایتالیایی بسازید 😋🥰🍨

در طول مدت زمان پخت دو بار هم بزنید. سپس دوباره داخل مایکروفر با قدرت بالا ۲ تا ۵ دقیقه دیگر بپزید تا مخلوط غلیظ و به رنگ کارامل روشن درآید. سه بار هم بزنید سپس آن را داخل قالب روی شیرینی پخته‌شده بریزید و بگذارید خنک شود.

 روی تکه‌های موز آبلیمو بپاشید و ظرف پرشده از شیرینی با کارامل را با تکه‌های موز تزئین کنید. در وسط خامه فرم گرفته شده را ریخته و روی آن شکلات رنده شده بپاشید و سرو کنید.🎂😋

در نظر داشته باشید که زمان مورد نیاز برای پخت پای بوستونی ۱۵ دقیقه است.

کلمات مرتبط با طرز تهیه شیرینی پای بوستونی

مجله کیک و شیرینی

2 thoughts on “طرز تهیه شیرینی پای بوستونی🎂😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *