طرز تهیه نوگاتین یا سوهان عسلی😍😋

نوگاتین

نوگاتین را با اسم سوهان عسلی که کارامل شکر و چند مدل مغز است را همه می‌شناسیم. راستش را بخواهید خود من یک بار خواستم سوهان عسلی درست کنم که به دردسر افتادم. کارامل شکر سریع خشک شد و برای کندن آن از کف قابلمه هزار تا دردسر کشیدم. وقتی با این دستور تهیه آشنا شدم فهمیدم یک فوت کوزه‌گری را انجام ندادم. ?

بازم بخونین:  طرز تهیه کیک هویج؛ کیک مناسب برای مهمانی عصرانه

نوگاتین را برای سرو کنار نوشیدنی‌هایی مانند چای یا قهوه یا به شکل خالی به‌عنوان یک آبنبات توصیه می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه نوگاتین برای ۱۰ نفر

  • ۶۰۰ گرم گردو خشک
  • دو فنجان شکر
  • سه قاشق بزرگ کره
سوهان عسلی یا نوگاتین
نوگاتین را می‌شود با کنجد یا دیگر انواع مغز هم تهیه کرد.

طرز تهیه نوگاتین

گردوها را تمیز کنید. شکر را با نصف فنجان آب در تابه بجوشانید تا کارامل شود. بعد وقتی کارامل آماده شد، کره را به آن اضافه نید تا کشدار شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه رنگینک شیرینی خوش‌مزه جنوبی 🥰😋🥧

سپس گردوها را در این کارامل کشدار بریزید و بالاخره همه را با هم از چرخ‌گوشت دو بار رد کنید. حالا این خمیر را که خمیر نوگاتین نام دارد در گوشه‌ای قرار دهید تا خنک شود.

بعد در قیف پارچه‌ای بریزید و روی کاغذ روغنی که به یک سینی یا دیس پهن کرده‌اید به شکل‌های مختلف بکشید. روی هر کدام از این نوگاتین‌ها را با یک نصف گردو تزیین کنید. بعد در یخچال بگذارید تا سرد شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه حلوای زنجبیلی؛ طبع گرم و طعم لذیذ

در صورت تمایل می‌توانید مقداری شکلات آماده را در ظرفی قرار داده و روی بخار آب بگیرید تا آب شود. بعد هر نوگاتین را در این شکلات مایع بزنید تا نوگاتین شکلاتی به‌دست آید. 😍😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *