طرز تهیه مسقطی خوراکی خوشمزه شیرازی‌ها

یک ظرف مسقطی شیرازی ستاره ای برش خورده با خلال پسته

مسقطی از جمله خوراکی‌ها و شیرینی‌جات لذیذ شهر شیراز است. از نظر خوراکی‌ها و شیرینی‌جات هر شهری در ایران وطن یکی از بهترین شیرینی‌ها به حساب می‌رود. مجله آشپزی پخت خونه سعی دارد با آموزش این خوردنی‌های لذیذ شما را ترغیب کند تا به جای استفاده از خوردنی‌های صنعتی و پرروغن و غیرسالم این خوراکی‌جات خوشمزه و سالم را با خانواده میل کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه دسر آلو و گردو؛ یک دسر عالی برای کودکان
یک ظرف پر از مسطقی با خاک قند تزئین شده

مواد لازم برای تهیه مسقطی (برای ۶ نفر):

  • نشاسته یک پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • شکر ۲ پیمانه
  • هل و گلاب، خلال مغز پسته یا خلال بادام از هر کدام نصف پیمانه
یک ظرف مسقطی شیرازی کاکائویی با خلال پسته

روش تهیه مسقطی

  1. نشاسته را در یک لیتر آب سرد حل می‌کنیم، صاف میکنیم و در ظرفی ریخته روی شعله متوسط نیم ساعت می‌جوشانیم.
  2. نشاسته خیلی زود ته می‌گیرد، بنابراین با قاشق چوبی مرتب هم می‌زنیم. سپس شکر، هل و گلاب و در آخر کره را اضافه می‌کنیم و هم میزنیم. چون مسقطی پس از سرد شدن سفت‌تر می‌شود می‌توانیم کمی آب به مسقطی اضافه کنیم.
  3. پس از آماده شدن در پیاله‌های کوچک ریخته با خلال بادام یا پسته و پودر نارگیل تزیین می‌کنیم. سپس برش زده و در یخچال می‌گذاریم تا سرد شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه تیرامیسو😋😋🍰

می‌توان در مسقطی قبل از آماده شدن مغز گردو گذاشت تا وقتی سرد می‌شود مغزدار باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *