طرز تهیه مربای گل محمدی🌺🌺

مربای گل محمدی

گل محمدی علاوه‌بر عطر بی‌نظیرش واجد خواص درمانی و دارویی زیادی است. مربای گل محمدی از این خواص نیز بهره‌مند است. یکی از این خواص که مربای گل محمدی به آن نیز مشهور است روان‌کنندگی و مسهل بودن این مرباست برای درمان یبوست بسیار عالی است. مصرف زیاد آن ممکن است باعث اسهال شود. اما برای افرادی که مزاجی خشک دارند مصرف روزانه اندک آن بسیار می‌تواند مفید باشد.

بازم بخونین:  طرز تهیه مارمالاد سیب🍎🍏🥰
گل محمدی
مربای گل محمدی علاوه بر‌ آن‌که دسری معطر و خوشمزه است یک داروی سنتی هم هست

مواد لازم برای پخت مربای گل محمدی

  • گل محمدی یک کیلو
  • شکر  یک کیلو
  • آبلیمو نیم استکان

طرز تهیه:

گلبرگ‌ها را جدا کرده و بجوشانید و چند بار این عمل را تکرار کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس شکر و آب را مخلوط کنید و کف آن را بگیرید و آن را صاف کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید.

بازم بخونین:  مربای خیار یک مربای عجیب و جالب

سپس آبلیمو را به گلبرگ‌ها اضافه کنید و بعد از چند جوش آن را از روی حرارت بردارید.

کلمات مرتبط با طرز تهیه مربای گل محمدی

خواص مربای گل محمدی، طرز تهیه مربای گل محمدی، طرز تهیه نقل گل محمدی خانگی، مربای گل محمدی، طبع مربای گل محمدی، کیک گل محمدی مشهد، شیرینی گل محمدی مشهد، طرز تهیه گل قند برای یبوست، تهیه غذای محمدی، طرز تهیه مربای گل محمدی خشک، مربای گل محمدی خشک، طرز پخت مربای گل محمدی، طرز تهیه مربای گل سرخ تازه، طرز تهیه گل قند، طرز مربای گل محمدی، مربای گل کلم، تهیه مربای گل محمدی

بازم بخونین:  طرز تهیه مربای توت‌ فرنگی🍓🍓

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *