طرز تهیه قهوه اتریشی؛ یک قهوه متفاوت و لذت‌بخش

یک لیوان قهوه اتریشی و یک اسلایس کیک شکلاتی و قاشق و چنگال

قهوه یکی از لازم‌ترین و لذیذترین انواع نوشیدنی است که سرد و گرم آن می‌تواند روح‌افزا و تمرکزبخش باشد. نوع اتریشی آن با افزودنی‌های جالبی همراه است که مجله آشپزی پخت خونه شما را به نوشیدن آن دعوت می‌کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه بروشتا ایتالیایی، یک پیش غذای محبوب بین المللی

مواد لازم برای تهیه قهوه اتریشی

  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • عسل صاف شده ا قاشق سوپ خوری
  • آب سیب رقیق ۲ قاشق سوپ خوری
  • خامه سفت ۱۵۰ میلی لیتر
  • قهوه غلیظ ۱ لیتر (۷ قاشق چای خوری نسکافه را در ۴ لیوان آب داغ حل می‌کنیم)
یک فنجان قرمز قهوه اتریشی کنار یک لیوان آب خالی و یک قاشق

روش تهیه قهوه اتریشی

  1. زرده تخم‌مرغ‌ها را با عسل هم می‌زنیم تا حالت کرمی به خودش بگیرد.
  2. خامه و آب سیب هم اضافه کرده در فنجان‌ها میریزیم.
  3. قهوه تهیه کرده داغ را نیز به آن اضافه می‌کنیم.
  4. وقتی قهوه را می‌ریزیم باید از یک طرف بریزیم تا حالت خامه خراب نشود.
بازم بخونین:  سالاد کرفس و مرغ آمریکایی؛ یک سالاد رژیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *