طرز تهیه شله‌زرد😋🥣

شله زرد

شله‌زرد یکی از دسرها و شیرینی‌جات به‌یادماندنی و نوستالژیک ما ایرانی‌هاست. همه ما سفره‌های افطار و ایام دهه اول محرم و دیگر مراسم مذهبی را با شله‌زرد به‌یاد می‌آوریم. اگر با پخت این شیرینی یا دسر خوش‌مزه آشنا نیستید در ادامه با ما همراه باشید.

بازم بخونین:  طرز تهیه کیک اپرا فرانسوی

مواد لازم برای پخت شله‌زرد

  • ۱ کیلو برنج
  • ۲ کیلو شکر
  • ۴ – ۵ گرم زعفران ساییده
  • ۱ پیمانه گلاب
  • ۳ قاشق مرباخوری دارچین
  • یک قاشق سوپ‌وری هل ساییده
  • کمی نمک
  • ۵۰ گرم خلال بادام و پسته
  • ۱۵۰ گرم کره
شله‌زرد
شله‌زرد را هر ایرانی به‌عنوان یک شیرینی و دسر پای سفره افطار و مراسم عزاداری محرم به‌یاد دارد.

طرز تهیه شله‌زرد

برنج را از شب قبل خیس می‌کنیم. روز بعد آب برنج را خالی کرده، برنج را با آب نیم گرم در دیگی ریخته روی حرارت می‌پزیم.

بازم بخونین:  کمپوت پاییزی؛ یک دسر لذیذ و دوستداشتنی

باید روی برنج به اندازه ۴ بند انگشت آب باشد. خوب هم می‌زنیم تا برنج به جوش بیفتد. حالا شکر و آب را به صورت شهد در می‌آوریم. درون دیگ برنج می‌ریزیم. بعد کره، بادام، گلاب، هل و در مرحله آخر زعفران را می‌ریزیم تا رنگ شله‌زرد حفظ شود.

پس از طبخ کامل، روی دیگ را با دم‌کنی می‌پوشانیم و دم می‌گذاریم. شله‌زرد را در بشقاب‌های گود مناسب ریخته و روی آن را با دارچین و خلال بادام و پسته تزئین کنید.😋🥣

بازم بخونین:  طرز تهیه بستنی هلویی؛ یک دسر معرکه جلوی مهمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *