شاید در سفره ایرانی حضور دسر خیلی معنا نداشته باشد. چراکه طعم و عطر و مزه غذاهای ایرانی واقعاً بینیاز از افزودن هر طعم و مزه دیگری بهویژه نوع شیرین آن است. ولی تسلط به تهیه دسر برای شما میتواند باعث شاد شدن سفره و سر ذوق آمدن بچهها شود. مخصوصاً اگر کودکانی دارید که برای خوردن غذا بهانه میآورند میتوانید خوردن دسر بعد از خوردن غذا را به آنها گوشزد کنید.
دسر موز با طعم بینظیر موز میتواند یکی از این میانوعدهها یا دسرهایی باشد که برای کودکان و بزرگسالان اشتیاقآور باشد.
مواد لازم برای تهیه دسر موز
- ۸ عدد موز
- ۳ قاشق خاک قند
- یک سوم فنجان خامه
- یک عدد سفیده تخممرغ
دستور تهیه دسر موز
۵ عدد از موزها را پوست بکنید و میانش را از الک خارج کنید و در ظرفی بریزید. سپس خاک قند را اضافه کنید و مخلوط نمایید و در یخچال یا مکان سردی قرار دهید.
آنگاه خامه را با یک سفیده تخممرغ و کمی شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید و داخل موزها بریزید و باز هم بزنید و در ظرف بریزید. بعد بقیه موزها را حلقهحلقه خرد کنید و روی آن را تزیین کنید. 🍌🍮