طرز تهیه حلوای زنجبیلی؛ طبع گرم و طعم لذیذ

حلوا زنجبیلی خردلی رنگ با خلال پسته و خلال بادام

زنجبیل طبعی گرم دارد و همین موضوع خواص بی‌شماری به آن می‌دهد. برخی آن را به‌جز در غذا در شیرینی‌جاتی مانند کلوچه یا بیسکوییت‌های مخصوص زنجبیلی نیز استفاده می‌کنند که واقعاً لذیذ می‌شود. هم‌اکنون مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد برای شما یک دستور پخت متفاوت از قبل ارائه دهد. حلوای زنجبیلی همان چیزی است که ممکن است در فصل سرد سال شما را گرم کند. این دستور پخت بسیار ساده و آسان است پس خود را به آن مهمان‌ کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه دسر آلو و گردو؛ یک دسر عالی برای کودکان

مواد لازم برای تهیه حلوای زنجبیلی

  • یک کیلو آرد سفید
  • نیم کیلو کره
  • ۳ پیمانه پودر قند
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری پودر زنجبیل
حلوا زنجبیلی برش خرده داخل ظرف
طبع گرم زنجبیل برای معده ضعیف عالی است

دستور پخت حلوای زنجبیلی

  1. آرد و کره را در قابلمه‌ای ریخته روی شعله کم خوب هم بزنیم تا هم سرخ شود و هم سفید رنگ باقی بماند.
  2. آن وقت در این مرحله پودر قند و پودر زنجبیل را به آن اضافه می‌کنیم و فوراً از روی شعله برمی‌داریم و مواد را کاملاً با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
بازم بخونین:  طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی بدون نیاز به فر برای کودکان و بزرگسالان

حلوا آماده است، در بشقابی می‌ریزیم و لوزی شکل می‌بریم و با خلال پسته و خلال بادام تزیین می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *