طرز تهیه آشوره Aşure نوعی دسر ترکیه‌ای😋

آشوره

یکی از بهترین سرگرمی‌ها می‌تواند پخت‌وپز غذاها و شیرینی‌های ملل دیگر باشد. ما برای شما این‌بار یک دسر معروف از کشور ترکیه به نام آشوره Aşure را آموزش می‌دهیم تا با طبخ آن هم سرگرم شوید و هم با سرو آن اوقات شیرینی را به خود و خانواده‌تان هدیه کنید.

بازم بخونین:  تهیه پودینگ پاییزی به راحتی آب خوردن
دسر ترکیه‌ای
آشوره یکی از دسرهای کشور ترکیه است.

مواد لازم برای تهیه آشوره Aşure

  • ۲۰۰ گرم گندم
  • ۲۰۰ گرم لوبیای سفید
  • ۲۰۰ گرم برنج
  • ۱۵۰ گرم لپه
  • ۱۰۰ گرم کشمش
  • نیم پیمانه گردو
  • ۱۰ عدد قیسی
  • ۱۰ عدد انجیر خشک
  • ۵۰  گرم پسته
  • ۵۰ گرم خلال بادام
  • ۴ قاشق گلاب
  • ۲ قاشق ( ۵۰ گرم) کره
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۵۰۰ گرم تا ۶۰۰ گرم شکر
بازم بخونین:  طرز تهیه مارمالاد سیب🍎🍏🥰
دسر ترکیه‌ای آشوره
انواع خشکبار و حبوبات مواد اصلی آشوره هستند.

طرز تهیه آشوره Aşure

لپه، لوبیا سفید گندم و برنج را جداگانه از یک شب قبل در آب خیس کنید و روز بعد هر کدام از این بنشن‌ها را جداگانه بپزید بعد از پخته شدن همه را به جز گندم آبکش کرده و با هم مخلوط کنید و به صورت پوره در آورید و به گندم درسته اضافه کنید.

بازم بخونین:  دستور پخت لذیذ پنکیک برای مهمانی و خانواده

سپس انجیر، قیسی کشمش و گردو را با هم مخلوط کنید و بجوشانید و آبکش کنید. ۲ عدد انجیر ۲ عدد قیسی و مقداری گردو و کشمش را برای تزئین بردارید و بقیه را به بنشن‌ها اضافه کرده و در شیر و گلاب و نشاسته حل کنید.

بعد بگذارید مواد فوق یک ربع ساعت بجوشند. دسر را در کاسه‌های مورد نظر ریخته و با انجیر و قیسی و کشمش و بادام تزئین کنید. 😋

2 thoughts on “طرز تهیه آشوره Aşure نوعی دسر ترکیه‌ای😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *