روش تهیه نان زنجبیلی؛ یک نان لذیذ و مغذی

نان رنجبیلی

زنجبیل به خاطر طبع گرمی که دارد اغلب مردم آن را می پسندند و سعی می کنند در غذاهای خود از این ادویه خوش عطر استفاده کنند. به همین دلیل مجله آشپزی پخت خونه می‌خواهد طرز پخت یک نان بسیار خوش طعم را به شما آموزش دهد که با استفاده از زنجبیل درست می شود.

نان زنجبیلی از نان‌های بسیار خوشمزه است که برای صبحانه یا عصرانه پخته می شود. می‌توانید در دورهمی‌های خود نیز با این نان خوشمزه از دوستان خود پذیرایی کنید.

بازم بخونین:  پخت و خرید نان جزغاله در مشهد از پخت خونه🍞😍😋

مواد لازم برای تهیه نان زنجبیلی  (برای ۸تا ۱۰ نفر)

  • یک قاشق سوپخوری سرکه
  • سه چهارم پیمانه شیر
  • یک و ‌یک سوم پیمانه آرد ساده (۲۰۰ گرم)
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
  • یک دوم قاشق چای‌خوری نمک
  • ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل آسیاب شده
  • یک قاشق چای‌خوری دارچین آسیاب شده
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری میخک آسیاب شده
  • یک‌ ‌­­دوم پیمانه کره (۱۱۵ گرم) در دمای محیط قرار داده‌شده
  • یا یک دوم پیمانه شکر نرم (۹۰ گرم)
  • یک عدد تخم مرغ در دمای محیط قرار داده شده
  • سه چهارم پیمانه ملاس (شیره قند یا ۲۲۵ گرم)
  • خامه فرم گرفته برای سرو
  • زنجبیل ریز شده برای تزئین
بازم بخونین:  پخت و خرید نان جزغاله در مشهد از پخت خونه🍞😍😋
یک برش نان زنجبیلی در یک ظرف همراه چنگال
شما می‌توانید نان زنجبیلی خود را با مواد مختلفی همراه و تزئین کنید

روش تهیه نان زنجبیلی

  1. کف یک قالب مربع شکل ۲۰ سانتیمتری کم عمق مخصوص مایکروفر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ و اطراف قالب را چرب کنید.
  2. سرکه را به شیر اضافه کرده و کنار بگذارید. سرکه باعث دلمه شدن شیر خواهد شد.
  3. تمام مواد خشک را با هم سه بار داخل یک ظرف الک کنید و کنار بگذارید.
  4. کره و شکر را با هم بزنید تا به شکل کرمی روشن و پفکی شود، تخم‌مرغ را اضافه و کاملاً با هم ترکیب کنید، سپس شیره قند را اضافه نمایید.
  5. مواد خشک الک شده را در چهار مرحله به طور یک‌درمیان با شیر دلمه شده به مخلوط قبلی اضافه کنید و فقط به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید.
  6. مخلوط را داخل قالب از قبل آماده شده بریزید و در مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۷ تا ۸ دقیقه حرارت دهید تا بپزد و زمانی که چنگال را در وسط نان فرو می‌کنید چیزی به آن نچسبد، سپس چند دقیقه‌ای بگذارید نان داخل قالب بماند تا خنک شود.
  7. نان را به اشکال مربعی برش دهید، با زنجبیل ریزشده تزئین نمایید و گرم همراه با خامه فرم گرفته سرو نمایید.
بازم بخونین:  پخت و خرید نان جزغاله در مشهد از پخت خونه🍞😍😋

این نان را در فر هم می‌توانید بپزید، اما باید زمان را تنظیم کنید.

زمان مورد نیاز: ۱۰ دقیقه

کلمات مرتبط با تهیه نان زنجبیلی

نان زنجبیلی مشهد، سفارش نان، طرز تهیه نان زنجبیلی ساده، ادویه نان جزغاله، طرز تهیه نان زنجبیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *