برای خرید باقلوا در مشهد میتوانید به سایت پخت خونه سفارش بدین. باقلوا استانبولی یا باقلوا ترکی در مشهد طرفدارای خاص خودش رو داره. در مشهد رسمه که در مراسم مربوط به نامزدی و بلهبرون از باقلوای استانبولی استفاده میشه.
ولی گهگاه هم این شیرینی لذیذ رو بدون هیچ علتی خریداری میکنن و برای تغییر ذائقه و شیرین شدن کامشون اقدام به خرید باقلوا در مشهد میکنن و به خونه دوستان و فامیل یا حتی خونه خودشون میبرن تا در کنار همدیگه یک روز یا یک شب شیرین رو پشت سر بگذارن.
خب همونطور که از اسمش پیداست این شیرینی لذیذ از ابداعات ترکهاست ولی در بعضی شهرهای ایران مثل تبریز و قزوین و یزد باقلوای مخصوص اون شهر هم وجود داره.
خرید باقلوا در مشهد
شما میتونین برای خرید باقلوا در مشهد با طعمی فوقالعاده و تازگی برای مجالس خودتون به ما در سایت پخت خونه تماس بگیرید.
ولی اگر نخواستین دست به خرید باقلوا در مشهد بزنین و خودتون میخواین این شیرینی رو در خونه تهیه کنید ما باز هم براتون طرز تهیهاش رو در ادامه خواهیم گفت.
مواد لازم برای شربت باقلوای استانبولی
- دو لیوان آب
- دو لیوان شکر
- به میزان آبلیمو کم یا جوهرلیمو
- دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
مواد لازم برای تهیه باقلوای استانبولی
- یک بسته خمیر باقلوای آماده
- نصف قاشق چایخوری پودر هل
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
- ۲ قاشق غذاخوری پودر قند
- ۱۵۰ گرم پودر گردو
- ۱۰۰ گرم کره حیوانی
طرز تهیه باقلوای استانبولی
اگر قصد خرید باقلوا در مشهد را از ما دارین بد نیست بدونین که ما به این شکل باقلوای استانبولی رو تهیه میکنیم. با دنبال کردن مراحل تهیه و پخت شیرینی باقلوای استانبولی در ادامه میتونین خودتون هم اقدام به پخت اون بکنین.
مرحله اول
شکر و آب و زعفران دمکرده رو در یک قابلمه میجوشونیم. این میشه شهد باقلوای استانبولی. در طی ۲۰ دقیقه جوشیدن این شهد با برس سیلیکونی و جوهر لیمو کنار ظرف رو بکشین تا شکرک نزنه و بعد هم به شهد، آبلیمو یا همون جوهرلیمو اضافه کنین تا شکرک نزنه. نیازی به غلیظ شدن شهد نیست. بعد از ۲۰ دقیقه از روی اجاق بردارینش و بگذارین خنک بشه.
مرحله دوم
حالا روی قالبی که برای باقلوا آماده کردیم خمیر یوفکا که مخصوص باقلواست رو برش میزنیم و میگذاریم ولی قبلش کره ذوب شده رو میگذاریم. این کار رو ۷ مرتبه انجام میدیم. یعنی ۷ لایه میکنیم باقلوامون رو و هر بار روی اون کره ذوبشده میمالیم.
مرحله سوم
مخلوط کردن پودر گردو، پودر قند و پودر هل و پودر دارچین با هم در یک کاسه جدا، طوری که یکدست بشن. بعد این مخلوط رو میریزیم روی خمیر و با دست فشار میدیم تا به خرد خمیر بره.
مرحله چهارم
حالا کره آب شده رو روی خمیر میمالیم و با چاقو به شکلی که می خوایم برش می دیم. بعد فر رو میذاریم روی دمای ۱۹۰ درجه و بعد اینکه کاملا گرم شد بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه میذاریمش تو فر و آخر کار هم پخت گریل رو روشن میکنین تا روی باقلوا طلایی رنگ بشه.
مرحله پنجم
خب وقتی باقلوا پخت از فر در میاریم و شهد رو در حالی که هنوز داغه میریزین روش و ۴ ساعت میذارین تا خوب به خردش بره بعد ۱۲ ساعت میذارین تو یخچال.
دیگه باقلوای ما آماده است. می تونین روش رو با انواع مغزها تزئین کنین.
یادتون باشه اگر قصد دارین برای مجالس اقدام به خرید باقلوا در مشهد کنین میتونین به پخت خونه تماس بگیرین و سفارش بدین. شاید هم وقت و شاید هم وسایل کافی رو نداشته باشین.
این رو بدونین که پخت خونه همه شیرینیها و کیکها و غذاهاش خونگی و با بهترین مواد تهیه میشه و کلی با شیرینی کارگاهی توفیر داره.
پس شکم خودتون رو به یک باقلوای استانبولی خونگی مهمون کنین.
کلمات مرتبط با باقلوا در مشهد
خرید باقلوا استانبولی، شیرینی نامزدی، قیمت باقلوا تبریز، سفارش کیک آنلاین مشهد، شیرینی باقلوا استانبولی، قیمت باقلوا در تبریز، طرز تهیه حلوای استانبولی، پودر قند به ترکی استانبولی، شیرینی بله برون یزد، قیمت باقلوا، فروش باقلوا، باقلوا بستنی مشهد، قیمت باقلوا درجه یک، مواد باقلوا.
خرید باقلوا، طرز تهیه باقلوا خوزستانی، باقلوا مشهد، باقلوا لذیذ مشهد، سفارش باقلوا، بهترین باقلوا مشهد، باقلوای لذیذ مشهد، طرز تهیه باقلوا استانبولی، باقلوا خرید، بهترین باقلوا استانبولی مشهد، خرید باقلوا تبریز، باقلوا استانبولی مشهد، باقلوا خوزستانی، باقلوا مشهدی، قیمت باقلوا استانبولی در مشهد، قیمت باقلوا استانبولی.
سالاد سزار مشهد، مواد لازم باقلوا، باقلوا قزوین، خرید استانبولی، طرز تهیه باقلوای استانبولی، باقلوا استانبولی لذیذ مشهد، خرید باقلوا ترکی، طرز پیچیدن باقلوا پیچ، قیمت باقلوا استانبولی لذیذ مشهد، شهد باقلوا استانبولی، باقلوای استانبولی.