طرز تهیه توپک‌های شیرینی دارچینی با مایکروفر

شیرینی توپکی دارچینی

اگر به دنبال پخت شیرینی‌های ساده و خوش‌خور برای میان‌وعده خود و خانواده هستید یکی از بهترین آن‌ها همین توپک‌های شیرینی دارچینی است که با مایکروفر تهیه می‌شود.

مایکروویو این روزها در بیشتر خانه پیدا می‌شود و یک پای اساسی آشپزی در منزال است. پس از این موقعیت استفاده کنید و خودتان را به یک عصرانه شیرین و دارچینی مهمان کنید. این توپک‌ها تقریباً شبیه به قطاب‌های یزدی خودمان است.

مجله آشپزی پخت خونه به‌دنبال ایجاد یک فضای شاد و شیرین بین اعضای خانواده است. فضایی که در آن هر روز یک شیرینی جدید یا یک غذای متنوع طبخ و توسط افراد خانواده یا در جمع دوستان با دل‌خوش سرو شود.

شیرینی دارچینی در یک ظرف استیل و زیبا
توپک های شیرینی دارچینی بسیار خوشمزه

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  تهیه پودینگ پاییزی به راحتی آب خوردن

مواد لازم برای تهیه ۱۵ عدد توپک شیرینی دارچینی

  • ۱۷۵ گرم یا ۱ و نیم پیمانه بادام آسیاب‌شده
  • ۲ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۷۵ گرم یا یک‌سوم پیمانه شکر نرم
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری دارچین آسیاب‌شده
  • روغن برای چرب کردن
  • پودر قند جهت تزئین توپک‌ها
طرز تهیه شیرینی توپکی دارچینی
شیرینی ها را با دست حالت توپی دربیاورید

روش تهیه توپک‌های شیرینی دارچینی

  1. پودر بادام، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید سفیده‌های تخم مرغ را بزنید تا فرم گیرند سپس به اندازه کافی داخل پودر بادام بریزید و یک مخلوط سفت و نرم درست کنید.
  2. با آب سرد دستهای‌تان را مرطوب کنید و یک قاشق پر از مخلوط را به صورت گرد فرم دهید و با فاصله روی کاغذ روغنی کنار هم بچینید.
  3. شیرینی‌ها را در مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۳ و نیم تا ۴ و نیم دقیقه بپزید. در طول مدت زمان پخت آنها را دو بار جابه‌جا کنید تا پخته شوند؛ ولی مراقب باشید که داخل شیرینی‌ها همچنان نرم باقی بماند.
  4. با کمک یک چاقو آن‌ها را از روی کاغذ روغنی جدا کنید. سپس بگذارید خنک شوند. بعد از خنک شدن، توپک‌ها را داخل یک بشقاب بگذارید و پودر قند را روی آن‌ها بپاشید و خوب تکان دهید تا به پودر قند آغشته شوند.
  5. پس از آنکه توپک‌های دارچینی به طور کامل خنک شدند، آنها را داخل ظرف درب‌دار بچینید و داخل فریزر قرار دهید. این شیرینی را می‌توانید ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید.
شیرینی توپی با پودر بادام
شیرینی توپی با پودر بادام

بادام‌های آسیاب شده این توپک‌های کوچک را مرطوب نگاه می‌دارد. زمانی که پخته می‌شوند باید داخل آن‌ها نرم و با طعم قوی و خالص دارچین باشد. این شیرینی‌ها برای فریز کردن مناسب است. شما قبل از سرو می‌توانید آن را به سرعت یخ‌زدایی کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه کیک بستنی ظرفی و چند مدل کیک دیگر با مایکروفر🍰😋😋

زمان مورد نیاز برای پخت توپک‌های شیرینی دارچینی ۵ دقیقه می‌باشد.

کالری شیرینی دارچینی

کالری شیرینی دارچینی را به تفکیک مواد و سپس جمع کل کالری آن‌ها را خواهیم آورد:

  • ۱ پیمانه بادام آسیاب‌شده حدوداً ۸۱۰ کالری دارد.
  • ۲ عدد سفیده حدوداً ۳۴ کالری دارد.
  • یک‌سوم پیمانه شکر نرم حدوداً ۲۵۸ کالری است.
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری دارچین حدوداً ۶ کالری دارد.
شیرینی توپی دارچین
توپک های شیرینی دارچین آغشته به پودر قند
  • روغن برای چرب کردن: مقدار کالری بسته به نوع روغن و مقدار استفاده‌شده متفاوت است. به عنوان یک مثال، اگر از روغن زیتون استفاده شود، هر قاشق سوپ‌خوری حدوداً ۱۲۰ کالری دارد که ما در اینجا ۲ قاشق سوپ‌خوری محاسبه خواهیم کرد.
  • پودر قند جهت تزئین توپک‌ها: مقدار کالری بسته به مقدار استفاده‌شده متفاوت است. اگر برای هر توپک حدوداً ۱ قاشق چای‌خوری پودر قند استفاده شود، حدوداً ۱۵ کالری می‌شود که در کل می‌شود ۱۸۰ کالری.
بازم بخونین:  طرز تهیه کیک پنیر با روکش میوه؛ دستور پخت سریع و آسان با مایکروفر

مجموع تقریبی کالری‌های مواد فوق ۱۵۲۸ کالری است که با توجه به آن‌که این کل مواد است بنابراین هر کدام از توپک‌ها تقریباً ۱۰۲ کالری خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *