بیسکویت جو دوسر شکلاتی؛ بیسکویت ارزان قیمت

بیسکویت جو دوسر ارزان قیمت

بیسکویت جو دوسر شکلاتی یک میان‌وعده لذیذ و البته یک غذای رژیمی است. جو دوسر خواص زیادی دارد از جمله آن‌که برخی تحقیقات نشان از بهبود کبد چرب با جو دوسر می‌دهد. گذشته از این تهیه این بیسکویت‌ها در منزل می‌تواند هم صرفه اقتصادی بیشتری داشته باشد، هم برای کودکان و اهل خانه یک سورپرایز باشد.

مجله آشپزی پخت خونه به‌دنبال تنوع بخشیدن به رژیم غذایی شماست. همچنین به دنبال راهی برای کاهش هزینه‌های پخت و پز و سرعت عمل در پخت. بیسکویت جو دوسر شکلاتی با مایکروفر تهیه می‌شود و همین مسئله کار شما را راحت می‌کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه حلوای زنجبیلی؛ طبع گرم و طعم لذیذ
بیسکویت جو دوسر روی توری مایکروفر
بیسکویت شکلاتی جو دوسر هم رژیمی است و هم مقرون به صرفه اقتصادی

مواد مورد نیاز برای تهیه ۱۶ عدد بیسکویت جو دوسر شکلاتی

  • ۷۵ گرم یا ۶ قاشق سوپ‌خوری کره
  • یک‌چهارم پیمانه یا ۳ قاشق سوپ‌خوری شربت طلایی
  • ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپ‌خوری گیلاس خردشده
  • ۱۱۵ گرم یا ۱ و یک‌چهارم پیمانه جو پوست‌کنده
  • ۲۵ گرم یا یک‌چهارم پیمانه فندق خردشده
  • ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپ‌خوری شکر قهوه‌ای نرم
  • ۱۱۵ گرم یا دوسوم پیمانه شکلات ساده
  • ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپ‌خوری شکلات‌های مخلوط ریز شده
بیسکویت شکلاتی جو دو سر
در این بیسکویت فندق، شکلات، جو دوسر و گیلاس وجود که باعث خوشمزه شدن مضاعف آن می‌شود

روش تهیه بیسکویت جو دوسر شکلاتی

  1. یک قالب کم عمق مربع شکل ۲۰ سانتی‌متری مخصوص مایکروفر را کمی چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. کره و شربت طلایی را داخل یک ظرف مخصوص مایکروفر بریزید و با قدرت بالا به مدت ۱ و نیم دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا کره ذوب شود. سپس آن را خوب هم بزنید.
  3. جو، شکر، شکلات‌های مخلوط، گیلاس و فندق را به محلول شربت اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.
  4. با یک قاشق مخلوط را داخل قالب آماده بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید و داخل مایکروفر با قدرت متوسط به مدت ۶ دقیقه بپزید.
  5. در طول مدت زمان پخت هر دو دقیقه ظرف را نیمی بچرخانید. سپس بگذارید تا کمی خنک شود و آن را به ۱۶ عدد برش داده و روی توری قرار دهید تا خنک شوند.
  6. شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل یک کاسه مخصوص مایکروفر بریزید و با قدرت بالا به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در مایکروفر حرارت دهید در طول مدت زمان پخت دو بار هم بزنید تا نرم و ذوب شود.
  7. اکنون شکلات ذوب شده را روی بیسکویت‌های خنک شده بریزید و با چنگال به صورت زیگزاگ روی بیسکویت‌ها را فرم دهید و بگذارید تا کمی بماند و خود را بگیرد.
بازم بخونین:  طرز تهیه یخنی باقلا، یک غذای گیاهی اصیل ایرانی

زمان مورد نیاز ۱۲ تا ۱۰ دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *